BEDRUKKEN OF BORDUREN

Home > BORDUREN

Uw Bedrijfslogo

Bedrijfskleding wordt over het algemeen voorzien van een logo of een tekst als extra herkenbaarheid van de kleding. Het is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Uw uitstraling valt of staat met de presentatie. Om gebruik te kunnen maken van de aftrek (belastingvoordeel) moet je wel voldoen aan een aantal regels, zie de link van de belastingdienst.

Borduren

U kunt een logo of tekst aan laten brengen door middel van borduren. Een stijlvolle wijze om uw naam of logo onder de aandacht te brengen is borduren en behalve stijlvol eveneens duurzaam, omdat de door ons geborduurde artikelen chemisch en op hoge temperaturen gereinigd kunnen worden zonder dat verkleuring plaatsvindt. In tegenstelling tot zeefdruk is het aantal kleuren of kleurcombinaties niet van invloed op de prijs. Om een logo of tekst te kunnen borduren moet er een “borduurkaart” worden aangemaakt waarvan de kosten eenmalig in rekening worden gebracht.

Bedrukken

Indien u er voor kiest om een logo of tekst te laten bedrukken is dit verder natuurlijk ook geen probleem. Ook hier hebben wij de juiste apperatuur in huis. Om een logo of teks te kunnen bedrukken moet ook hiervoor eenmalig een file voor worden aangemaakt, waarvan de kosten eenmalig in rekening worden gebracht. Bedrukken van kleding wordt ook veel gedaan tijdens de carnaval, zie speciale tab in het menu voor de diverse voorbeelden. Warm en Cosy BEDRIJFSKLEDING kan levert promotionele kleding met bedrukking of borduring zodat de dag een bijzonder tintje krijgt. Bent u geïnteresseerd, vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Kraampakketten

Is er een baby geboren onder de collega’s? Dan heeft Warm en Cosy BEDRIJFSKLEDING een prachtig kraamkado. Wij leveren kraampakketten met borduringen. Verder kunnen wij ook andere geboortekado’s leveren, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben onze eigen borduur/bedruk studio met de daarbij behorende machines. Tevens zijn wij in het bezit van onze eigen borduur/ontwerp software. Via deze machines en software kunnen wij in een hand omdraai uw bedrijfslogo op de kleding borduren. Wij maken voor het borduren gebruik van milieu vriendelijke producten, die toch een lange levensduur garanderen. Bijna alles is mogelijk van het borduren van bedrijfslogo’s op werkkleding, overall, kostuums, jassen polo’s truien sweaters etc, tot losse badges, voor meer informatie vragen wij u om gebruik te maken van het contactformulier of via de telefoon.