Custom Made

Home> Custom made

Custom made

Custom made bedrijfskleding

Wilt u op maat gemaakte bedrijfskleding met een eigen label? Dan bent u bij Warm & Cosy aan het juiste adres! Samen met u bekijken we welke bedrijfskleding het beste aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Met de juiste bedrijfskleding zorgt u ervoor dat uw personeel er altijd netjes uitziet, met een eenduidige professionele uitstraling! Wilt u grotere aantallen bedrijfskleding laten borduren of bedrukken? Dat kan bij ons zelfs onder uw eigen label! Dat is pas maatwerk. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Mogelijkheden

Naast de vele artikelen op onze website, kunt u ook uw eigen kleding of producten laten borduren of bedrukken. U kunt het zo gek niet bedenken, of Warm & Cosy krijgt het voor elkaar. Een aantal leuke voorbeelden: bedrukte carnavalsmutsjes, bedrukte sjerpen, de meest zotte Carnavalsprints, bokshandschoenen borduren etc. etc. Lukt het niet met de product designer om uw logo, aantallen of kleuren te uploaden of te kiezen? Stuur ons dan een berichtje en we bespreken uw wensen samen. 

Uitstekende
service

Betaalbare
prijzen

Ook voor
speciale wensen

Top
Kwaliteit

Maak uw eigen ontwerp

In onze handige product designer kunt u uw eigen ontwerp maken. U kiest het product naar keuze, kiest een kleur en de aantallen die u wenst. U kunt uw logo uploaden en zelf kiezen waar u het logo geplaatst wilt hebben. Dat kan bijvoorbeeld op de borst, de rug of de mouwen. U kunt ook meerdere logo’s op één kledingstuk plaatsen. Komt u er niet uit of heeft u aanvullende vragen? Stuur ons dan een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Aanvullende Service

Vindt u het lastig om op het zicht kleding uit te kiezen? Dan kunt u ook op afspraak bij ons bedrijf terecht om kleding te voelen, passen en uit te kiezen. Dankzij ons ruime aanbod kunt u altijd slagen. En twijfelt u over de maat? Wij verzorgen desgewenst pas-sets, zodat u en eventueel uw collega’s kunnen passen zodat uw bedrijfskleding altijd als gegoten zit!