Welkom bij Warm & Cosy

Home> Welkom bij Warm & Cosy

Ons Aanbod

Neem gerust een kijkje in onze shop welke producten wij aanbieden. Echter, zit uw gewenste kledingstuk er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden. En er is zoveel meer mogelijk dan we op deze website kunnen laten zien, dus schroom niet om uw vraag te stellen. 

Mogelijkheden

Naast de vele artikelen op onze website, kunt u ook uw eigen kleding of producten laten borduren of bedrukken. U kunt het zo gek niet bedenken, of Warm & Cosy krijgt het voor elkaar. Een aantal leuke voorbeelden: bedrukte carnavalsmutsjes, bedrukte sjerpen, de meest zotte Carnavalsprints, bokshandschoenen borduren etc. etc. Lukt het niet met de product designer om uw logo, aantallen of kleuren te uploaden of te kiezen? Stuur ons dan een berichtje en we bespreken uw wensen samen. 

BEDRIJFSKLEDING

Voor het borduren en bedrukken van al uw bedrijfskleding!

WERKKLEDING

Voor het borduren en bedrukken van al uw werkkleding!

SPORT KLEDING

Voor het borduren en bedrukken van al uw sportkleding!

CARNAVALSKLEDING

Voor het borduren en bedrukken van al uw Carnavalskleding!

CUSTOM MADE

Voor het borduren en bedrukken van al uw kleding onder uw eigen label!

Maak uw eigen ontwerp

In onze handige product designer kunt u uw eigen ontwerp maken. U kiest het product naar keuze, kiest een kleur en de aantallen die u wenst. U kunt uw logo uploaden en zelf kiezen waar u het logo geplaatst wilt hebben. Dat kan bijvoorbeeld op de borst, de rug of de mouwen. U kunt ook meerdere logo’s op één kledingstuk plaatsen. Komt u er niet uit of heeft u aanvullende vragen? Stuur ons dan een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Aanvullende Service

Vindt u het lastig om op het zicht kleding uit te kiezen? Dan kunt u ook op afspraak bij ons bedrijf terecht om kleding te voelen, passen en uit te kiezen. Dankzij ons ruime aanbod kunt u altijd slagen. En twijfelt u over de maat? Wij verzorgen desgewenst pas-sets, zodat u en eventueel uw collega’s kunnen passen zodat uw bedrijfskleding altijd als gegoten zit!