Bestellings en betalingsvoorwaarden

Home> Bestellings- en betalingsvoorwaarden

Algemeen

Hier vindt u de bestellings- en betalingsvoorwaarden. Voor de Algemene voorwaarden verwijzen wij naar het tabje “algemene voorwaarden” op onze website. Door bij ons een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en de bestellings- en betalingsvoorwaarden. Wij behouden het recht om alle voorwaarden en de inhoud van onze website te wijzigen.
Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.

Artikelen

De afbeeldingen zijn ter illustratie. Doordat alle producten met de hand gemaakt worden, kunnen kleuren en afmetingen licht afwijken van de foto’s.
Prijzen
Alle prijzen vermeld op onze website zijn in euro’s, inclusief BTW. De BTW bedraagt 19%. De prijzen zijn echter exclusief eventuele verzendkosten.
Wij behouden het recht voor om prijzen tussentijds te wijzigen.
Bestellingen
Bestellen van artikelen geschiedt via e-mail. Na het invullen van uw gegevens en de te bestellen producten, ontvangt u een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. De orderbevestiging die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling, is tevens uw factuur.
Wij behouden het recht om, op wat voor gronden dan ook, uw bestelling te weigeren.

Betaling

Na ontvangst van uw orderbevestiging dient het aankoopbedrag, vermeerderd met eventueel uw verzendkosten, binnen 8 dagen overgemaakt te zijn op Rabobank rekeningnummer 1552.58.982 ten name van Warm & Cosy in Duizel, onder vermelding van uw naam en factuurnummer. Tevens is het mogelijk om direct bij ons te betalen middels Ideal.
Verzending
Wij gaan pas over tot verzending van de door u bestelde artikelen na ontvangst van uw betaling. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.
Verzending geschiedt binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Als de levertijd onverhoopt langer in beslag gaat nemen, krijgt u hier tijdig bericht van.
Onze pakketten worden per post bezorgd. Derhalve zijn de bezorgingsvoorwaarden van TNT post van toepassing. Bij het niet- tijdig bezorgen door TNT Post kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Voor overige aansprakelijkheid verwijzen wij naar de Algemene voorwaarden.
Bij levering in het buitenland worden de verzendkosten naar het betreffende land in rekening gebracht bij de klant.

Garantie

U heeft het recht om de door u ontvangen artikelen binnen 8 werkdagen terug te zenden. Dit dient aangekondigd te worden per e-mail. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Dit geldt niet voor speciaal op maat gemaakte artikelen; deze kunnen niet geretourneerd worden.

Tegoedbon

U krijgt uw aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 8 dagen na ontvangst in de vorm van een digitale tegoedbon.
Deze wordt u per mail toegezonden en is 1 jaar geldig. Indien er onzerzijds een ernstig vermoeden van gebruik van de door u teruggestuurde artikelen bestaat, behouden wij ons het recht voor om niet, of slechts ten dele, uw aankoopbedrag minus verzendkosten, te vergroeden.

Privacy

Klantgegevens worden uitsluitend intern gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden nooit gebruikt voor reclamedoeleinden. Klantgegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Contact

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u contact met ons opnemen per email op info@warmencosy.nl. Bestelde artikelen kunnen eventueel op afspraak opgehaald worden.