Gegarandeerd goed resultaat Altijd betaalbare prijzenSpeciale Wensen? Mail ons Top Kwaliteit Borduur- en DrukwerkBORDUREN U kunt een logo of tekst aan laten brengen door middel van borduren  Indien u er voor kiest om een logo of tekst te laten bedrukken is dit verder natuurlijk ook geen probleem.Wij leveren ook de promotionele kleding met bedrukking of borduring zodat de dag een bijzonder tintje krijgt.Is er een baby geboren onder de collega’s? Wij leveren kraampakketten met borduringen.

Van harte welkom in de borduur en bedruk studio van Warm & Cosy te Duizel behorend tot de gemeente Eersel liggend onder de rook van Eindhoven! Warm en Cosy bedrijfskleding is een jong en energiek bedrijf, dat kan zorgen voor de totale bedrijfsaankleding van top tot teen.

De uitstraling van u bedrijf is u visitekaartje. Het geeft de klant een essentiële herkenning en de indruk waar uw bedrijf voor staat. Maar ook binnen het bedrijf is de juiste kleding van belang. Het personeel vindt het niet alleen fijn om goed gekleed te zijn, maar ook het comfort, de kwaliteit en de veiligheidsaspecten zijn voor hen van groot belang. Dit leidt tot een beter werkklimaat en dus ook beter gemotiveerd personeel.

U kunt bij ons terecht voor al uw geborduurde en bedrukte bedrijfskleding, kostuums, kraampakketten, werkkleding, promotioneel textiel en sportkleding. Warm en Cosy bedrijfskleding is de leverancier voor hele grote aantallen maar ook voor de kleine/enkel stuks. Wij ontwerpen in eigen huis, zijn flexibel, leveren uitstekende kwaliteit tegen prima prijzen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, en laat u verrassen!

 GROEN ONDERNEMEN

Uiteraard is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk gegeven. Het gebruik van een borduurmachine is veel milieuvriendelijker dan bedrukken. Ook de borduurgarens zijn niet schadelijk voor het milieu doordat er gebruik wordt gemaakt van makkelijk afbreekbare kleurstoffen en chemicaliën. De toekomst is belangrijk!

          

Leave a Reply